Η αρχή του Microfarm Project® έγινε με τον καφέ Nicaragua Santa Maria de Lourdes, Natural Process, MicroLot 1314-3-8791 από την περιοχή Cordillera de Dipilto.
Πρόσφατα, συναντηθήκαμε με τον Jörg από την εταιρεία MAHLKÖNIG και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τη συνεργασία της εταιρείας του με την Coffee Island, καθώς και να θυμηθούμε τις εμπειρίες που έχουμε μοιραστεί όλον αυτόν τον καιρό.
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και εσύ ψάχνεις μια όαση δροσιάς σε ένα κήπο μέσα στην πόλη, ή σε μια παραλία για δροσερές βουτιές. Η δροσιά όμως, περνάει και από τα χεράκια σου, το ξέρεις;
Coffee Island. Ο καφές έγινε επιστήμη. Γυρίζουμε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουμε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ και να τις προσφέρουμε στους φίλους των Coffee Island. Σε αυτές τις περιπλανήσεις ανακαλύπτουμε νέους ανθρώπους, με άλλη κουλτούρα αλλά το ίδιο πάθος...
Το μαγικό ταξίδι του καφέ στην Coffee Island, ξεκινά από φάρμες σε μακρινές γωνιές τη γης, που έχουμε επιλέξει μετά από λεπτομερή έρευνα για να φέρνουμε την καλύτερη ποιότητα καφέ στο ποτήρι σας!
Ο καλός καφές, από τον κόκκο φαίνεται! Γι’ αυτό στην Coffee Island επενδύουμε στην πρώτη ύλη και ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τις φάρμες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ!
Ένας κόκκος μας φέρνει κοντά! Γενικά υπάρχουν πολλοί τρόποι να αγοράσει να διανείμει και να πουλήσει κάποιος καφέ. Εμείς εδώ στην Coffee Island έχουμε τον δικό μας τρόπο, αυτόν που συντάσσεται με τις αρχές και τις αξίες μας, το Direct...
Ακολουθήστε μας στη μαγευτική διαδικασία του roasting! Στην Coffee Island πιστεύουμε ότι ο καφές είναι επιστήμη και το δείχνουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας παρασκευής του, από την καλλιέργεια και την παραγωγή του, μέχρι το ρόφημα στα φλιτζάνια σας.